onsdag 5 oktober 2011

klippning

Känner att jag fastnat lite i att vara den "rationella" i gruppen. Hon som styr upp och funderar på veckostrukturer, helhetsbild och sammangjutande tema. Men tror att det känns ok, det är så långt ifrån den jag brukar vara i grupprocesser, och det känns fint att ta en ny roll. Vi kompletterar varandra för övrigt helt fantastiskt. Alla har sina styrkor och svagheter, men trots att vi är så olika blir vi en skön mix av konstnärligt flum och radikalstruktur. Jag gillar oss!

Har tillbringat dagen med klippning av ljudfiler från våra observationer. Att isolera strålande one liners som "what sets you free" blandat med Per Buhres störtsköna asgarv har varit ett grymt kul jobb (men tidskrävande)!

Imorgon är det dags för första klippningen, vi hoppas kunna lägga upp veckorna efter "processens faser" som jag skrivit om tidigare. Under den här veckan klipper vi fas 1 och dokumenterar fas 2, nästa vecka klipper vi fas 2 och dokumenterar fas 3, osv. Tror det blir ett bra upplägg, det enda som känns trist är att slutprodukten inte kommer vara en del av dokumentationen. Det är inte målet som är viktigt, utan vägen har nån sagt (kunde inte hitta vem..) och det är väl det som är poängen för oss. Vi ska inte filma produkten, utan processen.

1 kommentar:

  1. "Nog finns det mål och mening i vår färd -
    men det är vägen, som är mödan värd."

    ur I rörelse av Karin Boye :)

    SvaraRadera